torstai 28. helmikuuta 2013

hiihtoloma

Heipsun! Hiihtoloma meni vähän ehkä liianki nopsaa, eikä tuntunu olevan kunnon vapaa-aikaa yhtään! Sen takia myös tää pitkä postaus tauko. Eilen oli myös uusintakokeet joihin piti panostaa, joten alku viikko meni lukiessa ja salilla käydessä.

Mutta asiaan eli hiihtolomaan, jota vietettiin Helsingissä jo viime viikolla. Tiistaiks oltiin järkätty yllätys synttärit kaverille parin kaverin kanssa. No siinä meni alku viikko ja edellinen viikonloppu, pitihän koristeita, ruokia, lahja yms ostaa. Mut ai, että oli kyl tosi kivaa ja ihanaa nähdä Rosa niin ilosena!


Me järjestäjät :)

Kutsuttiin paljon Rosan ystäviä ja kaikki osas olla hiljaa yllätyksestä, mikä oli tosi kiva niin Rosa ei osannu aavistaa mitään!

synttärisankari :)


Keskiviikkona vietettiin parin kaverin kans rauhallisesti leffa-iltaa. Katottiin joku ihan surkee leffa, oiskohan ollu Sisar raukkautta. En suosittele, oli niin perus juoni ja tylsäkin vielä..

Torstaina lähettiinki sit jo äitin ja pikkusiskon kans mummille ajelemaan ja siellä vietettiin koko loppu loma. Oisin toivonu et oisin saanu viettää loman kokonaan Helsingissä mut meni tuollaki aika nopeesti! Käytiin kyläilemässä, meillä kävi vieraita, näin kummitädin ja värjäsin hiukset..mistä en oo vielä päättäny oliko virhe vai ei..

Vähän astetta tummempaan olin ajatellu värjätä hiuksia, näistä ei vaan ota selvää minkä väriset nää on ;D Jossain valossa näyttää kunnon brunelta, välillä ei edes huomaa suurta eroa..

Sunnuntaina pois tullessa käytiin tsekkaamassa Ideaparkin Newyorkker ja tarttuhan sieltä jotain mukaan!  Niistä myöhemmin postausta :)

Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti