keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

blaablaablaa

Viikko on menny tosi kiireisesti eikä aikaa oo ollu yhtään postailla! Kaverit, koulu, shoppailu ja kaikki muu mitä tällä hetkellä on elämässä meneillään on vienyt koko ajan..Viikonloppu(josta tämän postauksen kuvat ovat) meni nopeesti perjantaina Tilman ja Hannan kanssa kokkailen ja leffaa katsoen! Tarkotuksena oli piristää Tilmaa ja kaipa me siinä onnistuttiin :* pusuja sinne! huom kollaasi kuvat ovat perjantailta


Lauantaina vietettiin pitkästi aikaa iltaa peruskoulu aikaisen tyttöporukan kanssa. Juteltiin, syötiin pizzaa, katottiin telkkua ja laitettiin hiukset ja meikkailtiin siinä toivossa et löytyis jotain säpinää mut jäätiinki sitte vaa Tilmalle hengailemaan! Äiti piti samana iltana pikku kekkerit jossa oli myös kirppis eli he toivat myytäväksi vaatteita yms. Mäki löysin sieltä sitte 2 paitaa ja 1 takin. Alempana takista kuva, huono kännykkä laatu, mutta saa selvää! 


Sunnuntai meni ihan vaan B:tä nähden, käytiin Jumbossa kiertelemässä ja ajeltiin ympäri Helsinkiä. Illalla menin Hannalle yöksi ja niin paljon teki makuuni karkkeja mieli, että oli pakko lähteä vielä keskustan makuuniin, kun ei Malmin ollut enää auki..Saatiinpahan karkkia <3


Maanantaina oli 'ansaittu' vapaa-päivä koulusta, eli taksvärkki päivä. Mä jäin kotiin kokkailemaan perheelle ruokaa ja siivoomaan ja teinkin suur siivouksen omassa huoneessa! En oo koskaan ennen siivonnut niin paljon..pakko myöntää että olin ylpee itestäni. 



Tällä viikolla oon ollut mm. ottamassa Mimille kielikorua(hirveä näky), kiertelemässä kauppoja ihan yksikseni, oli kiva saada vähän omaa aikaa! Myöhästellyt esim treeneistä joihin en lopuksi sitten mennytkään..ja miettinyt lahjaa Iinalle joka järjestää perjantaina synttärikemut! Synttäreistä varmaan myöhemmin lisää. Mä lähden nyt nukkumaan..hirveästi univelkaa!

Tiina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti